Ragvaldsbo Gårdsväg 20 A / Sigtuna Stadsängar / Sigtuna

Ljus och modern tvåa i ett +55-boende!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 041 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ragvaldsbo gårdsväg såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på ragvaldsbo gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna Stadsängar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett modernt +55-boende!
Lägenheten är ljus och i nyskick. Inglasad balkong och stora fönster mot sydväst med vy över kolonilotter och öppet landskap samt vacker skogsbacke norr om fastigheten.
Hall med tåligt klinkergolv. Fullt utrustat modernt kök med vita luckor, högt och bekvämt placerade ugnar samt bred arbetsbänk med bra belysning och många eluttag. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättutrymme. Rymligt sovrum med lösa garderober samt ett förråd bekvämt placerat inne i lägenheten.

Brf Trollbacken är en +55-bostadsrättsförening bestående av tre flerbostadshus i fem våningar med hiss och flera gemensamma utrymmen. Boende i föreningen har tillgång till en gemensamhetslokal, en övernattningslägenhet, ett cykelrum samt tre laddningsrum för t ex permobiler.
Bekvämt ordnat med en "Bonumvärd" som kan hjälpa till med "småsysslor", städning etc.

Tillträde kan ske relativt omgående.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.