Ragvaldsbo Gårdsväg 10 C / Sigtuna

Tvåa högst upp med inglasad balkong!

Slutpris
2 230 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 937 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ragvaldsbo Gårdsväg såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ragvaldsbo Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ragvaldsbo Gårdsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att köpa en nyproducerad 2:a med mycket bra läge högst upp i huset i ett av Sigtunas seniorboenden!

Lägenheten är ljus och har fina genomtänkta materialval med köksinredning och badrumsinredning från Vedum. Duschrummet har kakel och klinkergolv och här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
En inglasad balkong på 8 kvm i söderläge nås via vardagsrummet och här har man utsikt över hela innergården.

Huset som är under uppbyggnad av Riksbyggen och Bonum består av 68 bostadsrätter i två olika bostadsrättsföreningar. Bostadsrättsföreningen Trollberget 1 är en så kallad 55+-förening vilket innebär att minst en av köparna måste vara minst 55 år. Inflyttning sker under våren 2021 och denna lägenhet kommer att vara disponibel omgående efter färdigställande vilket beräknas till slutet av februari.

Att bo i en Bonumbostad är bekvämt då det finns tillgång till en Bonumvärd varje vecka. I föreningen finns en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet samt en relaxavdelning i ett gårdshus. Där finns bastu, dusch samt en yta med sittplatser.

I närområdet finns apotek, en Lidl butik (öppnar i november 2020), gym (öppnar i november 2020), restaurang, frisör och även vårdcentral så småningom.
Till Sigtunas mysiga stadskärna är det gångavstånd och där finns all möjlig service. Busshållsplats finns ca 200 meter från huset.

Kontakta mäklaren för mer information! Helena Bohman 070-520 5423.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.