Ragvaldsbo Gårdsväg 10c

Ragvaldsbo Gårdsväg 10c

Slutpris

2 230 000 kr


Sigtuna

Ragvaldsbo Gårdsväg 10c


Slutpris
2 230 000 kr

Sigtuna

Tvåa högst upp med inglasad balkong!

Nu finns chansen att köpa en nyproducerad 2:a med mycket bra läge högst upp i huset i ett av Sigtunas seniorboenden!

Lägenheten är ljus och har fina genomtänkta materialval med köksinredning och badrumsinredning från Vedum. Duschrummet har kakel och klinkergolv och här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
En inglasad balkong på 8 kvm i söderläge nås via vardagsrummet och här har man utsikt över hela innergården.

Huset som är under uppbyggnad av Riksbyggen och Bonum består av 68 bostadsrätter i två olika bostadsrättsföreningar. Bostadsrättsföreningen Trollberget 1 är en så kallad 55+-förening vilket innebär att minst en av köparna måste vara minst 55 år. Inflyttning sker under våren 2021 och denna lägenhet kommer att vara disponibel omgående efter färdigställande vilket beräknas till slutet av februari.

Att bo i en Bonumbostad är bekvämt då det finns tillgång till en Bonumvärd varje vecka. I föreningen finns en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet samt en relaxavdelning i ett gårdshus. Där finns bastu, dusch samt en yta med sittplatser.

I närområdet finns apotek, en Lidl butik (öppnar i november 2020), gym (öppnar i november 2020), restaurang, frisör och även vårdcentral så småningom.
Till Sigtunas mysiga stadskärna är det gångavstånd och där finns all möjlig service. Busshållsplats finns ca 200 meter från huset.

Kontakta mäklaren för mer information! Helena Bohman 070-520 5423.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 937 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-29

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Ragvaldsbo Gårdsväg såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ragvaldsbo Gårdsväg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.