Rektor Cullbergs Väg 13 / Sigtuna - Harberget / Sigtuna

3:a i centrala Sigtuna!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
80,4 kvm
Avgift
5 243 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rektor Cullbergs Väg såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Rektor Cullbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Harberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är en lägenhet i Brf Eleven på Harberget till salu! Välkommen till en mycket bra planerad och rymlig lägenhet med fin vy mot Sigtunafjärden!
Lägenheten har en mysig inglasad balkong i sydvästläge med utsikt mot staden och sjön!
Lägenheten består av två rymliga sovrum, duschrum, klädkammare, kök med burspråk samt vardagsrum. Vid burspråket i köket är det perfekt att ha ett matbord. Därifrån kan man avnjuta den fina utsikten! Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med fin vy.
Bostadsrättsföreningen som är mycket välskött består av två hus med totalt 18 lägenheter. Husen har ett bra läge med gångavstånd till stadskärnan, granne med simhallen som är under renovering samt gångavstånd till skolor och förskolor!
I stadskärnan finns all tänkbar service som vårdcentral, tandläkare, mysiga caféer, restauranger, trevliga butiker, livsmedelsaffär, systembolag, apotek osv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration