Rosendalsvägen 16

Rosendalsvägen 16

Slutpris

5 900 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Rosendalsvägen 16


Slutpris
5 900 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Väldisponerat radhus med prisvinnande design

Välplanerat och rymligt radhus med prisvinnande design i bra och centralt läge. Påkostade tillval, smakfull inredning och låga driftkostnader i och med effektiv frånluftsvärmepump.

Huset är i två plan och har genomgående vit mattlackad askparkett på golv och vitmålade väggar i boenderummen samt klinkers med golvvärme och helkaklade väggar i dusch-, bad- och tvättutrymmen. Mycket ljusinsläpp i och med fönster från golv till tak suddar ut gränsen mellan inne och ute. I kök/vardagsrum är fönsterpartierna skjutbara.

Entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme och består av det vita köket med snickerier från Vedum och påkostade rostfria vitvaror från Electrolux samt sällskapsrummet i delvis öppen planlösning. Skjutbara fönsterpartier mot träaltan med självstyrda markiser. Vidare finns en rymlig hall med avhängningsmöjligheter, duschrum, teknikrum samt förråd under trappen.

Trappen mellan våningsplanen har trappsteg i vit mattlackad ask, infälld belysning och ett stilrent räcke i rostfritt.

På det övre planet är de övriga sovrummen samlade, tre till antalet, ett mindre sällskapsrum med två takfönster, ett stort lyxigt badrum med både dusch och badkar samt en separat tvättavdelning delvis bakom dörrar av frostat glas. Från ena sovrummet när man balkongen i söder.

På båda planen är takhöjden 2,60 meter vilket ger en extra rymd. I huset är många tillval gjorda som t.ex. spotlights i flera tak, massiva innerdörrar, takdusch och duschväggar i glas, fina kommoder, skjutdörr mellan badrum och tvättavdelning, luckor i kök, rostfria vitvaror, skjutdörrsgarderob i hallen mm.

Det finns ett inbyggt garage med fjärrstyrd port som kan byggas om till ett till sovrum om det skulle behövas.

Vid entrén finns en stenlagd uteplats med sjösten och LED-belysning.
På trädgårdssidan finns en plan gräsmattetomt, ett varmisolerat förråd, växthus, trädgårdslådor med olika planteringar och vita italienska marmorstenar runt om, avenbok mot grannar samt en träaltan med söderläge.

2014 utsågs dessa radhus, 11 till antalet, till vinnare av Sigtunas stadsbyggnadspris. Motiveringen löd: ”Med ett modernt formspråk blir radhuslängan ett nytt, spännande inslag i stadsbilden. Med omsorg om både helhet och detaljer har byggherren tagit vara på arkitektens vision om att skapa lätta trähus som närmast svävar framför det skogbeklädda berget.”

Arkitekt är Svendborg Architects.

Huset är helt befriat från fastighetsskatt (ca 7600 kr/år) till och med 2028.

I närheten finns ett flertal grundskolor och förskolor samt busshållplats. På promenadavstånd finns idylliska Stora Gatan med butiker, restauranger och caféer samt strandpromenaden och Mälaren.


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
42 831 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-24

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på rosendalsvägen såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på rosendalsvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.