Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Staden / Skolbacken 15 A

En liten pärla mitt i Sigtuna Stad!

Helrenoverad och charmig enrumslägenhet centralt i Sigtuna Stad i liten välskött bostadsrättsförening med extremt låga avgifter.

Lägenheten, som finns i en villa som om- och tillbyggdes omkring år 1988-1989 till en förening med sex lägenheter, ligger i markplanet och har tillgång till en trädgårdsdel med egen uteplats och fantastisk vy över Sigtuna Stad.
Under 2015 har lägenheten nästan helrenoverats och har en ljus och tilltalande interiör bestående av entré, allrum, komplett nytt kök samt duschrum med tvättdel. Till lägenheten hör källarförråd samt flera förvaringsskåp i källaren.

Planlösning: Via den egna trappan når man hallen med garderob och städskåp. Till vänster ligger det rymliga allrummet med tre fönster åt söder samt ett mindre fönster åt öster. Till höger från hallen finns det helt förnyade köket med vackra grå köksluckor, vita arbetsytor och nya rostfria köksmaskiner. I köket finns även plats för matbord för 3-4 personer. Innanför köket ligger ett rymligt duschrum med tvättmaskin, tvättställ, två badrumsskåp, varav ett med belysning, duschplats och toalett.

Två yttre förråd, den ena för cyklar och förvaring, den andra för trädgårdsutrustning som disponeras av hela föreningen. En parkeringsplats med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Bekvämt gångavstånd till Stora Gatan i Sigtuna Stad med all tänkbar service och SL-buss till Märsta samt UL-buss till Uppsala.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Sigtuna - Staden
Skolbacken 15 A
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 732 kr/mån
Driftkostnad: 900 kr/mån
Rum: 1 rum, varav 1 är sovrum
Våning: Bottenvåningen av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Skolbacken
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.