Skolbacken 15 A / Sigtuna - Staden / Sigtuna

En liten pärla mitt i Sigtuna Stad!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
732 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolbacken såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Skolbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helrenoverad och charmig enrumslägenhet centralt i Sigtuna Stad i liten välskött bostadsrättsförening med extremt låga avgifter.

Lägenheten, som finns i en villa som om- och tillbyggdes omkring år 1988-1989 till en förening med sex lägenheter, ligger i markplanet och har tillgång till en trädgårdsdel med egen uteplats och fantastisk vy över Sigtuna Stad.
Under 2015 har lägenheten nästan helrenoverats och har en ljus och tilltalande interiör bestående av entré, allrum, komplett nytt kök samt duschrum med tvättdel. Till lägenheten hör källarförråd samt flera förvaringsskåp i källaren.

Planlösning: Via den egna trappan når man hallen med garderob och städskåp. Till vänster ligger det rymliga allrummet med tre fönster åt söder samt ett mindre fönster åt öster. Till höger från hallen finns det helt förnyade köket med vackra grå köksluckor, vita arbetsytor och nya rostfria köksmaskiner. I köket finns även plats för matbord för 3-4 personer. Innanför köket ligger ett rymligt duschrum med tvättmaskin, tvättställ, två badrumsskåp, varav ett med belysning, duschplats och toalett.

Två yttre förråd, den ena för cyklar och förvaring, den andra för trädgårdsutrustning som disponeras av hela föreningen. En parkeringsplats med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Bekvämt gångavstånd till Stora Gatan i Sigtuna Stad med all tänkbar service och SL-buss till Märsta samt UL-buss till Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration