Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Staden / Skolbacken 15 A

En liten pärla mitt i Sigtuna Stad!

Helrenoverad och charmig enrumslägenhet centralt i Sigtuna Stad i liten välskött bostadsrättsförening med extremt låga avgifter.

Lägenheten, som finns i en villa som om- och tillbyggdes omkring år 1988-1989 till en förening med sex lägenheter, ligger i markplanet och har tillgång till en trädgårdsdel med egen uteplats och fantastisk vy över Sigtuna Stad.
Under 2015 har lägenheten nästan helrenoverats och har en ljus och tilltalande interiör bestående av entré, allrum, komplett nytt kök samt duschrum med tvättdel. Till lägenheten hör källarförråd samt flera förvaringsskåp i källaren.

Planlösning: Via den egna trappan når man hallen med garderob och städskåp. Till vänster ligger det rymliga allrummet med tre fönster åt söder samt ett mindre fönster åt öster. Till höger från hallen finns det helt förnyade köket med vackra grå köksluckor, vita arbetsytor och nya rostfria köksmaskiner. I köket finns även plats för matbord för 3-4 personer. Innanför köket ligger ett rymligt duschrum med tvättmaskin, tvättställ, två badrumsskåp, varav ett med belysning, duschplats och toalett.

Två yttre förråd, den ena för cyklar och förvaring, den andra för trädgårdsutrustning som disponeras av hela föreningen. En parkeringsplats med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Bekvämt gångavstånd till Stora Gatan i Sigtuna Stad med all tänkbar service och SL-buss till Märsta samt UL-buss till Uppsala.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Sigtuna - Staden
Skolbacken 15 A
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 732 kr/mån
Driftkostnad: 900 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-05-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Skolbacken