Skolbacken 28 / Sigtuna - Centralt / Sigtuna

Radhus med härlig sjöutsikt!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
36 487 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-12
Bostaden är såld!

Denna radhus på skolbacken såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på skolbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en härlig utsikt mot Mälaren och stadskärnan ligger det här trevliga radhuset.
Entréplanet består av hall, kök, vardagsrum och duschrum och det övre planet består av tre sovrum, klädkammare och ett badrum.
Vid entrén finns en mysig trädäckad uteplats och här skiner solen på förmiddagen. På baksidan finns en rymlig balkong med perfekt solläge i sydväst med sol hela eftermiddagen och kvällen.

Här bor du granne med den trevliga stadskärnan med Sveriges äldsta gågata och dess flera caféer, restauranger, butiker mm. Nedanför backen har du den mysiga strandpromenaden där du bla har minigolf, trevliga sittgrupper på bryggorna. Härliga Mälaren inbjuder vintertid till långfärdsskridskor. Gångavstånd till busstationen med buss till övriga delar av Sigtuna, Märsta, Arlanda och Bålsta.
Från huset har du dessutom gångavstånd till flera skolor och förskolor och även till den snart färdigrenoverade simhallen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration