Skolbacken 50 / Harberget / Sigtuna

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
37 306 kr/år
Totalareal
112 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på skolbacken såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på skolbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Harberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat radhus med centralt läge på Harberget i Sigtuna Stad. Stor träaltan med ny markis samt eftermiddags- och kvällssol. Låga driftskostnader och lättskött liten tomt. På radhusgaveln finns ett yttre förråd. Garage med elstyrd port finns i länga.

Radhuset som är i två plan har bad- eller duschrum på båda plan. Trevlig liten stenlagd uteplats med morgonsol vid entrén. På entréplan finns en hall med tåligt klinkergolv, ett kök med matplats, duschrum med tvättutrymme och ett vardagsrum med utgång till träaltan med västerläge. På övre plan finns tre rum, ett badrum, en stor klädkammare och en lucka med stege till en vind med förvaringsutrymme.

Uppvärmning sker via fjärrvärme och kostnaden ingår i samfällighetsavgiften. I denna avgift ingår även varmvatten, garage, förråd, VA, hushålls- och grovsopor, kabel-TV (basutbud), snöröjning och sandning. Internet från ComHem.

Bekvämt gångavstånd till stadskärnan, flera skolor, sim- och sporthall och Harbergets fina strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration