Slånbärsvägen 11A

Slånbärsvägen 11A

Slutpris

4 200 000 kr


Pilsbo— Sigtuna

Slånbärsvägen 11A


Slutpris
4 200 000 kr

Pilsbo— Sigtuna

Toppenläge och helrenoverat!

Gavelradhus med ett av det absolut bästa lägena i hela Pilsbo. Radhuset är smakfullt helrenoverat 2019/2020. Uteplats med trädäck och liten lättskött tomt med utmärkt söderläge och vy över Pilsbo Park.

Allmänt

Området ritades av Karmalm Arkitekter och byggdes av JM med inflyttning 2001 och har sedan dess varit ett mycket omtyckt, lugnt område av de boende som idag representeras av alla åldrar, från barnfamiljer till pensionärer. Området ligger bra beläget med närhet till Sigtuna stad och Mälaren.

Radhuset har totalrenoverats under 2019/2020 med nytt kök och nya badrum. Samtliga ytskikt (väggar, tak och snickerier) målades och golven togs omhand. I alla rum ligger nyslipade ljusa hårdvaxoljade ekparkettgolv. Väggar och snickerier är målade och lackade. Genomgående är det exklusiva tillval såsom blandare och vitvaror som sätter tonen. Bostaden har bra med förvaringsutrymme och lägenheten har även tillgång till sitt vindsförråd. Till radhuset ingår även carport.

Golvvärme på hela entréplan och vattenfyllda radiatorer på övre plan ger en bra boendemiljö. Modernt hus (2001) med effektiv isolering samt renhållning, VA och fjärrvärme via samfällighetsförening ger låga månadskostnader.

Kök

Köket är stort och ljust med två fönster och plats för matplats, samt öppning mot vardagsrummet och hallen. Köksinredningen bär vita fronter som matchas med bänkskiva och stänkskydd av vit marmor komposit. Därtill en välförsedd maskinpark från Bosch. Här märks stilrena detaljer som integrerade vitvaror och exklusiva detaljer såsom speciallackad spiskåpa från Fjäråskupan och blandare från Nivito.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och luftigt med öppning mot kök och hall samt trappa till ovanvåning. Höga fönster mot angränsande trädäcket, som nås via glasad altandörr. Från vardagsrummet har man ostörd utsikt över hela Pilsbo Park.

Sovrum och walk in closet

På övre plan finns tre sovrum varav två som vetter mot Pilsbo Park. Här finns gott om plats för både dubbelsängar och förvaringsmöbler eller till exempel barnrum eller arbetsplats. Dessutom finns en rymlig walk in closet med heltäckningsmatta för bra förvaring.

Badrum och duschrum

Badrummet på övre plan har genomtänkta och exklusiva detaljer, både då det gäller komfort och förvaring. Här finns ett badkar från Westerbergs med tillhörande blandare från Tapwell. Nisch för duschartiklar har sänkts in i väggen, därtill finns wc, handfat med kommod och blandare från Nivito. Väggarna är klädda med marmormönstrad granitkeramik i laserskurna storformatsplattor på väggar och matchande material på golvet.

Duschrummet på nedervåningen har laserskurna storformats kakelplattor på väggarna av kalkstensmönstrad granitkeramik med matchande golv. Golvvärme och kommod med svart designblandare och takdusch.

Promenadavstånd till centrala Sigtuna och i närområdet finns flera skolor, simhall, naturområden och Garnsviken.

Kontakta ansvarig mäklare för information om visning!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
44 750 kr/år
Tomtarea
209 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-22

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på slånbärsvägen såldes av oss 2020-05-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på slånbärsvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.