Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Brännbo / Stora brännbovägen 48

Nyrenoverat radhus!

Nyrenoverat och mycket fint radhus med bra läge i populärt område. Gångavstånd till centrala Sigtuna och nära till flera skolor samt busshållplats. Vacker stenlagd entré samt tomt och uteplatser både på fram- och baksidan ger solchans hela dagen. Baksidan har söderläge, balkonger samt en stor träaltan. Den fina och välskötta trädgårdstomten ansluter här till en öppen allmänning med gräsmatta.

På entréplan finns en ljus och rymlig hall med fönster, klinker, ektrapp och klädförvaringsutrymme, ett stilrent nyrenoverat modernt kök som ansluter till matplats med öppen planlösning mot vardagsrum med öppen spis samt en helkaklad gästtoalett med golvvärme och bekvämt läge bredvid entrén. På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare och ett helkaklat badrum. Det största sovrummet har utgång till balkong med söderläge och härlig vy över tomten och allmänningen. I den övre hallen finns en vindslucka med utfällbar stege som leder upp till ett rymligt förrådsutrymme. I källarplan finns ett tvättutrymme med dusch och bastu, ett rymligt allrum med anslutning till ett sov-/gästrum samt flera förrådsutrymmen.

Radhuset ingår som en av femton fastigheter av samma typ. De har låga driftskostnader samt ett gemensamt cykel-/trädgårdsförråd. Parkering för en bil i gemensam garagelänga samt ytterligare en bil på garageuppfarten. Grunden är omdränerad och denna fastighet har renoverat yttertak samt internet via fiber.

Bara att flytta in!

Sponsrade länkar
Sigtuna / Sigtuna - Brännbo
Stora brännbovägen 48
Slutpris: 3 800 000 kr
Boarea/biarea: 110/65 kvm
Driftkostnad: 39 725 kr/år
Tomtarea: 229 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Stora Brännbovägen

Andra liknande sålda bostäder

  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.