Stora brännbovägen 48

Stora brännbovägen 48

Slutpris

3 800 000 kr


Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Stora brännbovägen 48


Slutpris
3 800 000 kr

Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Nyrenoverat radhus!

Nyrenoverat och mycket fint radhus med bra läge i populärt område. Gångavstånd till centrala Sigtuna och nära till flera skolor samt busshållplats. Vacker stenlagd entré samt tomt och uteplatser både på fram- och baksidan ger solchans hela dagen. Baksidan har söderläge, balkonger samt en stor träaltan. Den fina och välskötta trädgårdstomten ansluter här till en öppen allmänning med gräsmatta.

På entréplan finns en ljus och rymlig hall med fönster, klinker, ektrapp och klädförvaringsutrymme, ett stilrent nyrenoverat modernt kök som ansluter till matplats med öppen planlösning mot vardagsrum med öppen spis samt en helkaklad gästtoalett med golvvärme och bekvämt läge bredvid entrén. På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare och ett helkaklat badrum. Det största sovrummet har utgång till balkong med söderläge och härlig vy över tomten och allmänningen. I den övre hallen finns en vindslucka med utfällbar stege som leder upp till ett rymligt förrådsutrymme. I källarplan finns ett tvättutrymme med dusch och bastu, ett rymligt allrum med anslutning till ett sov-/gästrum samt flera förrådsutrymmen.

Radhuset ingår som en av femton fastigheter av samma typ. De har låga driftskostnader samt ett gemensamt cykel-/trädgårdsförråd. Parkering för en bil i gemensam garagelänga samt ytterligare en bil på garageuppfarten. Grunden är omdränerad och denna fastighet har renoverat yttertak samt internet via fiber.

Bara att flytta in!


Boarea/biarea
110/65 kvm
Driftkostnad
39 725 kr/år
Tomtarea
229 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-04

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Stora Brännbovägen såldes av oss 2016-11-04. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Stora Brännbovägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.