Stubbgatan 7 / Sigtuna - Hällsbo / Sigtuna

Utbyggt kedjehus med bergvärme!

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
39 550 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-30
Bostaden är såld!

Denna villa på stubbgatan såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på stubbgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett påkostat kedjehus som kontinuerligt renoverats. Bland annat har två takkupor byggts vilket gett ytterligare 30 kvm boyta. 2014 har bergvärme installerats vilket ger en låg driftskostnad. Vidare har 3-glasfönster och nya ytterdörrar monterats, taket omlagts med nya takpannor och tilläggsisolering har skett av husgavlar samt ytterväggar. Alla vattenledningar är utbytta och nya jordade eluttag samt jordfelsbrytare är installerad.

Direkt vid entrén som har klinkers med golvvärme finns en utbyggd toalett som numera har dusch med glasväggar (renoverad 2002) samt en vacker trapp med takfönster upp till övre plan. Köket har ekluckor från Ballingslöv, klinkers med golvvärme, kakel och rostfria vitvaror. Vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge och braskamin med hög mysfaktor. På entréplan finns även en groventré med tvättutrymme (renoverat 2006) där ytan maximerats genom flytt av varmvattenberedare till förrådet samt en inredd klädkammare.

Det övre planet totalrenoverades 2010 i samband med att takkuporna byggdes. Nu rymmer övervåningen 3 sovrum där kattvindarna tagits bort för ökad golvyta samt ett stort sovrum med walk-in-closet bakom skjutdörrar. Ett allrum tillkom i ena kupan och ett större badrum i den andra. Badrummet har exklusiva materialval med klinkers, kakel, dusch och bubbelbad. Hela våningen fick ett enhetligt parkettgolv och allrum samt badrum har vattenburen golvvärme.

På fastigheten finns garage samt två isolerade yttre förråd om totalt 20 kvm samt cykelförråd. Vidare ryms 2 bilar på uppfarten.

Välskött och insynsskyddad trädgård med rymlig träaltan, bärbuskar, massor av jordgubbar, plommon- och äppelträd, uteplats med tak samt nybyggd mur och nyplanterad vintergrön häck mot gatan.

Stubbgatan ligger det populära och barnvänliga området Hällsbo i Sigtuna. I närområdet finns flera en fin lekplats, förskolor, ändhållplats för SL-buss, motionsspår och orörda skogsområden. Gångavstånd till Sankt Pers skola.

Välkommen med din intresseanmälan för information om eventuella förhandsvisningar samt besiktningsprotokoll.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hällsbo

Hällsbo i Sigtuna består av radhus och villor byggda omkring år 1970.

Området

Hällsbo är ett barnvänligt lugnt och uppvuxet område i norra Sigtuna som gränsar till skog och natur. Området byggdes år 1969-1970 och består av radhus och kedjehus i varierande storlekar.

Fritid och närservice

I Hällsbo finns ett elbelyst motionsspår samt även skidspår på vintern. För barnen finns flera lekparker samt ängar att springa runt på. På bekvämt cykel- eller gångavstånd finns en Prästängshallen med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall och en mindre slalombacke med släplift. Till stadskärnan är det gångavstånd (ca 20 minuter) och där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Från Hällsboskolan går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Sigtuna och Knivsta stannar i området

Förskolor och skolor

Vid Hällsboskolan finns ett flertal förskolor samt skola (Lilla St Per åk F-1). Flera av förskolorna är kommunala men här finns även Mälarens Montessori förskola även kallad Pärlan. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.