Torsborg 504 / Sigtuna - Torsborg / Sigtuna

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
57 kvm
Totalareal
3 800 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på torsborg såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på torsborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Torsborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Torsborg 504, en mysig fastighet på en stor tomt i södra Torsborg strax norr om Sigtuna.

Huset som är i ett plan består av två sovrum, vardagsrum med en härlig kamin (Jötul) och matplats i burspråk, kök med mindre matplats samt ett duschrum med bastu. Duschrummet renoverades år 2014.

På tomten finns flera byggnader. I den isolerade gäststugan finns två platsbyggda våningssängar med totalt fyra sovplatser. Här finns både el och sommarvatten indraget.
I förrådsbyggnaden finns bra med arbetsytor och rymliga förvaringsutrymmen. Övriga byggnader är lekstuga och vedförråd.

I området finns en fin badstrand med brygga. Här finns en byggnad med en vedeldad bastu och omklädningsrum. Dit tar det endast några minuter att promenera eller cykla.
På cykelavstånd finns också Pilsbo badet som är ett kommunalt bad som ägs av Knivsta kommun.

Torsborg är ett mysigt uppvuxet område ca en mil norr om Sigtuna. Det var från början ett sommarstugeområde men med tiden har husen moderniserats och flera är nu året runt boende. Närheten till Mälaren och fina strövområden präglar området. Några kilometer norrut i Ekhamn finns ett mysigt trädgårdscafé som heter Näsets Gröna. Där finns även en handelsbod.

Flera skolor och förskolor finns inne i Sigtuna dit det går skolbuss från Torsborg. Till Sigtuna tar det endast ca 10 minuter med bil. Där finns all tänkbar service som vårdcentral, apotek, mataffär, mysiga butiker, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration