Tvärgränd 12

Tvärgränd 12

Slutpris

7 850 000 kr


Sigtuna- Staden— Sigtuna

Tvärgränd 12


Slutpris
7 850 000 kr

Sigtuna- Staden— Sigtuna

Charmigt 1700-talshus i den medeltida stadskärnan i Sigtuna!

I hjärtat av den medeltida stadskärnan mellan Hamnen och Stora Gatan finner du detta unika 1700-talshus. Bakom det insynsskyddade planket finns en lummig innergård med flera sittplatser, När du kommer in på tomten möts du av lugnet och den härliga atmosfären, här har du sol från morgon till kväll. En uppvuxen trädgård som uppfyller allt du kan önska men som ändå är lättskött. Här kan du njuta av lugnet inne på den kringbyggda gården men ändå ha allt vad staden har att erbjuda på behörigt avstånd. 100 meter från huset finns Sigtunas trevliga gågata med en mångfald av butiker, restauranger, caféer, läkarstation, gym med mera, du hittar också strandpromenaden och Sigtunas egna hamnkrog i direkt närhet till fastigheten.

Fastigheten består av 2 hus. Huvudbyggnaden inrymmer 5 rum och kök med 3 separata sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter.
Huset har bibehållit sin gammaldags charm men erbjuder idag en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Den fantastiska öppna spisen mellan kök och matplats bjuder in till socialt umgänge.

På fastigheten finns även ett gästhus på cirka 32 kvm. Huset är nyrenoverat och består av två separata rum med egen dusch och toalett. I dag driver ägaren ett framgångsrikt Bed & Breakfast. Huset har stor potential även för er som har tonårsbarn hemma eller för dig som vill bedriva någon form av annan verksamhet hemifrån. Det finns även möjlighet att hyra ut det lilla huset som en lägenhet.

VÄLKOMMEN HEM!


Boarea
111 kvm
Driftkostnad
41 548 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-14

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på tvärgränd såldes av oss 2018-06-14. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på tvärgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.