Tvillingbackarna 8 / Sigtuna - Tvillingbackarna / SIGTUNA

Mycket fin 3:a med hiss och balkong i söderläge!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 894 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tvillingbackarna såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i SIGTUNA samt även på tvillingbackarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Tvillingbackarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och bra planerad 3:a på högsta våningen med hiss och stor balkong i söderläge. Smakfulla val och hög materialstandard med ekparkett i alla boendeutrymmen, modernt vitt kök med bänkskiva i ek och ett helkaklat duschrum med tvättutrymme. Den rymliga balkongen är delvis inglasad med infravärme och har ett fint och högt läge i söder.

Till lägenheten finns även ett yttre oisolerat förråd. Praktiskt soprum med sortering.

Mycket välskött och populär bostadsrättsförening. Mer information finns på deras hemsida: https://brftvillingen1.bostadsratterna.se/

Lugnt och trivsamt område med nära till naturen, idrottsplats med flera fotbollsplaner samt inom- och utomhus tennisbanor, löpspår och busshållplats. I närområdet ligger flera förskolor. Gångavstånd till grundskola och SSHL . Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna är det ca 15 minuters promenad.

Tillträde maj/juni 2021. Välkommen med din visningsanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tvillingbackarna

Tvillingbackarna - Närhet till naturen.

Området

Tvillingbackarna ett lugnt och trivsamt område och består av bostadsrättslägenheter med närhet till skog och natur.

Fritid och närservice

Nedanför Tvillingbackarna finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplan, tennishall och mindre slalombacke med släplift samt närhet till elljusspår för motion. Närhet till lekparker samt till skog och natur med elbelyst motionsspår samt skidspår på vintern. Gångavstånd till Sjudargårdsbadet vid Mälaren. I Sigtuna stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Från Tvillingbackarna går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta pendeltågstation kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Enköping och Bålsta.

Förskolor och skolor

Här har Du gångavstånd till Hällsbos förskolor och Sankt Pers skola (F-6). Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.