Väringavägen 12, 1 tr / Sigtuna - Harberget / Sigtuna

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
103 kvm
Avgift
3 503 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väringavägen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Väringavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Harberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge på Harberget finns nu en ljus i stort sett helrenoverad lägenhet på 103 m² med låg avgift, inglasad balkong och vy över Staden och sjöglimt av Mälaren. Vacker vy över gles tallbacke i norr.
Lägenheten ligger en trappa upp i huset som även har hiss. Trevlig ljus hall med garderob och separat klädkammare.
Ursprungligen fanns 3 sovrum som även kan återskapas. Ett sovrum är nu öppnat mot vardagsrummet och kan nyttjas som matrum/biblioteksdel eller användas integrerat som ett mycket rymligt sällskapsrum. Från vardagsrummet har man tillgång till den inglasade balkongen i soligt sydläge.
Köket har nya vita köksluckor och mycket bra standard på vitvaror. Utrymme finns för en matplats i köket.
Badrum med massagebadkar och tvättdel, separat duschrum, båda dessa utrymmen helrenoverade i exklusiv standard. Våtrumsintyg finns.
Rymligt förråd finns på entréplanet.

Föreningen, som består av två flerfamiljshus om totalt 34 lägenheter och 3 lokaler, är mycket välskött och har utrustats med övernattningslägenhet, snickarbod, bibliotek, cykelförråd, tvättstugor och uteplatser. Parkering med elstolpe ingår i avgiften. Kapitaltillskott från medlemmarna skedde för några år sedan vilket gjorde att månadsavgiften kunde sänkas med 45 %! Bergvärme ger låga uppvärmningskostnader.

Kort avstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. SL-hållplats finns nedanför föreningen för buss mellan Sigtuna och Märsta Station med pendeltåg mot Stockholm/Södertälje och SJ-tåg mellan Uppsala och Stockholm. Närhet till Arlanda Flygplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Harberget

Trevligt område med högt och centralt läge med vy över Staden och Mälaren.

Området

Harberget har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus intill fint skogsparti.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service. I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och lite längre bort Sigtuna Fritidscenter som har simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km lång Strandpromenaden. På gångavstånd ligger Mälaren för bad och båt på sommaren och skridskoåkning samt skidåkning på vinterhalvåret. Vid Blackan, nedanför Harberget finns ett naturbad vid Mälaren.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som går till Märsta Station, Arlanda och Uppsala. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.