Väringavägen 12, 1 tr

Väringavägen 12, 1 tr

Slutpris

4 200 000 kr


Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Väringavägen 12, 1 tr


Slutpris
4 200 000 kr

Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Med ett högt läge på Harberget finns nu en ljus i stort sett helrenoverad lägenhet på 103 m² med låg avgift, inglasad balkong och vy över Staden och sjöglimt av Mälaren. Vacker vy över gles tallbacke i norr.
Lägenheten ligger en trappa upp i huset som även har hiss. Trevlig ljus hall med garderob och separat klädkammare.
Ursprungligen fanns 3 sovrum som även kan återskapas. Ett sovrum är nu öppnat mot vardagsrummet och kan nyttjas som matrum/biblioteksdel eller användas integrerat som ett mycket rymligt sällskapsrum. Från vardagsrummet har man tillgång till den inglasade balkongen i soligt sydläge.
Köket har nya vita köksluckor och mycket bra standard på vitvaror. Utrymme finns för en matplats i köket.
Badrum med massagebadkar och tvättdel, separat duschrum, båda dessa utrymmen helrenoverade i exklusiv standard. Våtrumsintyg finns.
Rymligt förråd finns på entréplanet.

Föreningen, som består av två flerfamiljshus om totalt 34 lägenheter och 3 lokaler, är mycket välskött och har utrustats med övernattningslägenhet, snickarbod, bibliotek, cykelförråd, tvättstugor och uteplatser. Parkering med elstolpe ingår i avgiften. Kapitaltillskott från medlemmarna skedde för några år sedan vilket gjorde att månadsavgiften kunde sänkas med 45 %! Bergvärme ger låga uppvärmningskostnader.

Kort avstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. SL-hållplats finns nedanför föreningen för buss mellan Sigtuna och Märsta Station med pendeltåg mot Stockholm/Södertälje och SJ-tåg mellan Uppsala och Stockholm. Närhet till Arlanda Flygplats.


Boarea
103 kvm
Avgift
3 503 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Väringavägen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Väringavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.