Venngarn 294 c / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Möjlighet till inflyttning direkt!

Brf Anstaltshöjden
Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 166 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2017-03-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva en renoverad lägenhet i den nybildade bostadsrättsföreningen Anstaltshöjden på Wenngarn!

Lägenheten har genomgående en bra standard med vitt IKEA-kök med köksbänk i ek, induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys samt kakel och klinkers i badrummen. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i boenderummen.

Lägenheten har en mindre balkong vid entrén.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer.

Förråd och tvättstuga finns i källarplan.

Möjlighet till inflyttning direkt!

Även juridisk person kan köpa lägenhet vilket ger möjlighet till en perfekt pendlarbostad.

Boende på Wenngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad (se bif. PDF) samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns i området. Här finns också Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer. På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och ibland även söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan. För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration