Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Venngarn / Venngarn 294 c

Möjlighet till inflyttning direkt!

Nu har du möjlighet att förvärva en renoverad lägenhet i den nybildade bostadsrättsföreningen Anstaltshöjden på Wenngarn!

Lägenheten har genomgående en bra standard med vitt IKEA-kök med köksbänk i ek, induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys samt kakel och klinkers i badrummen. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i boenderummen.

Lägenheten har en mindre balkong vid entrén.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer.

Förråd och tvättstuga finns i källarplan.

Möjlighet till inflyttning direkt!

Även juridisk person kan köpa lägenhet vilket ger möjlighet till en perfekt pendlarbostad.

Boende på Wenngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad (se bif. PDF) samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns i området. Här finns också Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer. På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och ibland även söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan. För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Sponsrade länkar
Brf Anstaltshöjden
Sigtuna / Sigtuna - Venngarn
Venngarn 294 c
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 166 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Venngarn