Venngarn 370 B, lght 1102 / Venngarn / Sigtuna

Stor och bra planerad 3:a med balkong i sydväst!

Brf Hallonbacken
Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2016-11-03. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig trea med adress Venngarn 370 B!

Lägenheten har ett kök med plats för matbord och med öppning både till hall och vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen med bra solläge i sydväst.

Två rymliga sovrum finns varav det ena har egen klädkammare. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, duschhörna, kommod, tvättmaskin och torktumlare.

Golven i lägenheten är av ekparkett och väggarna är vitmålade.

Vid den egna ingången finns en loftgång med plats för ett mindre bord och stol. Här har man en fantastisk utsikt mot ängar och hagar! Perfekt för morgonkaffet i morgonsolen!

Totalt är det 10 lägenheter i föreningen. Alla lägenheter har sitt eget förråd och varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer genom Sigtuna Stadsnät.

Möjlighet till inflyttning från 1 november 2016!

Boende på Venngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns. På Wenngarn finns även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer.
På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan.
För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration