Venngarn 370 J / Venngarn / Sigtuna

1,5:a med uteplats och gräsmatta!

Brf Hallonbacken
Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 720 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2017-04-12. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Venngarn 370 J!

Lägenheten har kök och vardagsrum i ett och har även ett sovrum. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. På golven ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare.

Vid entrén finns en trädäckad uteplats i bra solläge i sydväst. Här har man utsikt mot vattentornet. Den som äger lägenheten kommer även att få en bit gräsyta som skötselområde.

Totalt är det 10 lägenheter i föreningen. Alla lägenheter har sitt eget förråd och varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad.

Fiber för bredband och TV är indraget. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer genom Sigtuna Stadsnät.

Tillträde kan ske omgående!

Boende på Venngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns. På Wenngarn finns även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer.
På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan.
För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration