Venngarn 293A / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Möjlighet till snabb inflyttning!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 401 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2018-02-16. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att köpa en unik vindsvåning på härliga Venngarn!
Lägenheten är mycket ljus och välplanerad med rymliga sällskapsytor, två sovrum och ett duschrum! De stora takfönstren släpper in ett härligt ljus och ett av takfönstren kan man öppna upp så att det blir en fransk balkong.
På samtliga fönster sitter det markiser.
Från balkongen har man utsikt mot Hotell Anstalten.
Lägenheten har genomgående en bra standard med vitt IKEA-kök med köksbänk i ek, induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys samt kakel och klinkers i badrummet. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i boenderummen. Golvvärme finns i alla rum.
Förråd och tvättstuga finns i källarplan.
Fiber för bredband och TV är indraget via Sigtuna Stadsnät. Möjlighet finns att välja mellan ett antal olika leverantörer.
Möjlighet till snabb inflyttning finns!

Att bo i en slottsmiljö är fantastiskt och här kan man verkligen nyttja hela områdets härliga yta. Strosa runt i Slottsparken eller gå förbi Bageriet och köpa med fika och sätta sig och titta på utomhusbio!
Här finns all möjlig service som café, bageri, restauranger, musteri, bryggeri, gym mm. Flera gånger per år har man också olika event på området som tex vårmarknad, julmarknad mm. För att veta mer om själva Venngarn gå in på www.wenngarn.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration