Venngarn 370 C / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 514 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2017-09-25. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin 2:a med kanonläge i slottsmiljö på Venngarn!
Lägenheten har dubbla uteplatser! Den på framsidan vetter mot öster och här kan morgonkaffet avnjutas i solen! Den andra uteplatsen vetter mot sydväst och här har man sol under eftermiddagen och kvällen! Här finns plats för både loungegrupp och matbord! Samt att man har en gräsyta också!

Invändigt är lägenheten ljus och fin. Ekparkett på alla golv och väggarna är vitmålade. Köket är ljust och fräscht och det är bra med arbetsytor. Rymligt badrum med klinker och helkaklade väggar.

Stort förråd i separat byggnad på gården.

På Venngarn finns det mesta man behöver! Här finns förskola, restauranger, café, bageri, gym, företagscenter, hotell och såklart det fantastiska slottet! Du kan också njuta av den mysiga slottsparken där det också sommartid visas bio på storbildsskärm! Venngarn har flera olika evenemang som tex riddarspel, veteranbilsträff mm. Som boende i Brf Hallonbacken har man nära till alla aktiviteter och evenemang men man bor samtidigt på behörigt avstånd. För att se vad som pågår på Venngarn gå in på: www.wenngarn.se

Till Sigtuna stad är det ca 4 km och buss går från väg 263. Vill man cykla gör man det bäst via de vackra omgiviningarna i Viby by.
För skolbarnen går det skolbuss in till Sigtuna.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration