Venngarn 634A / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea/biarea
115/68 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt boende i slottsmiljö på vackra Venngarn utanför Sigtuna!
Huset är ett parhus i bostadsrättsform med stor tillhörande tomt med nyttjanderätt. På baksidan finns en stor nybyggd altan som vetter mot både sydväst och ger ett perfekt solläge. Huset har en stor gräsyta där det finns det gott om plats för lek och bus! Den stora uppfarten ger plats åt flera bilar.

Invändigt är huset i mycket fint skick med ljusa vita väggar och fina golv. Fint vitt kök med arbetsbänk i marmor. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Huset har idag 5 sovrum så här får även den större familjen plats.
Låga uppvärmningskostnader i och med att varje hus har sin egen bergvärmepump. Rymliga förrådsytor i källaren!

I området finns det många barnfamiljer och det ordnas även många aktiviteter för barnen, som tex gratis filmvisning på sommaren, matning av getterna på helgerna mm.

På Venngarn finns förskola, flera restauranger, bageri, café, gym, företagscenter och så naturligtvis slottet med dess härliga park.
Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Vid väg 263 finns buss mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration