Venngarn 635 B

Venngarn 635 B


Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Venngarn 635 B



Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Fint renoverat bostadsrättsparhus med härlig trädgård!

Välkommen till ett mycket fint renoverat parhus i bostadsrättsform. 2014 renoverades alla rum och bostadsrättsföreningen har renoverat tak, fasad, bytt fönster och installerat bergvärme.

På entréplanet finns en hall, badrum med kakel och klinkers, kök med vita fasade luckor och bänkskiva i marmor samt plats för matbord. Öppen planlösning mot vardagsrum som i sin tur ansluter till ett rum som kan användas som allrum eller sovrum. Det övre planet har en toalett, ett allrum (kan delas av till ytterligare sovrum) och ett rymligt sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Kattvindarna har tagits bort för ökad golvyta. Källaren har en tvättstuga, ett gästsovrum, verkstad, förråd, matkällare och gemensam utgång med grannen till trädgården.

På tomten - som man har nyttjanderätt till - finns en stor altan i vinkel med plats för både loungemöbler och matgrupp. Plan gräsmatteyta som ger plats för både gungställning och sandlåda. På den grusade uppfarten finns utrymme för två bilar.

Venngarn är ett populärt och barnvänligt område på landet men ändå nära Sigtuna. Det finns förskola, bageri, gym, företagscenter och så naturligtvis slottet med dess härliga park. På bageriet kan du på helgerna äta en härlig frukostbuffé och soppbuffé. För att se mer vad som händer på Venngarn besök www.wenngarn.se eller de boendes egna sida www.byabladetwenngarn.se

På cykelavstånd finns Sigtuna stadsängar - ett nytt område med bostäder där Lidl och Percys kött kommer öppna hösten 2020. Även Engelska skolan planeras öppna hösten 2021 på stadsängarna.

Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Till Sigtuna är det vacker cykelväg och promenadväg genom historiska Viby by.
Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Bålsta och Uppsala.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.


Boarea/biarea
95/56 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-22

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på venngarn såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på venngarn.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Matilda Gotthold

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.