Aspsätravägen 31, 1 tr / Sätra / Skärholmen / Stockholm

Mycket rymlig och fin 4:a med balkong i bästa sydvästläge

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 018 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på aspsätravägen såldes av oss 2018-10-28. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på aspsätravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga fyrarummare på hela 100 kvm med balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten bjuder på ett nyrenoverat kök med goda arbetsytor och utgång till en solig balkong. Ett generöst vardagsrum med stora sociala umgängesytor och ett gott ljusinsläpp från större fönsterparti på trygg höjd mot lugn innergård. Välplanerade rum och en genomtänkt planlösning med två nyrenoverade och stambytta badrum, perfekt för den lite större familjen. Tre ordentliga sovrum i fria och insynsskyddade lägen. God förvaring genom flertalet garderober samt även två walk-in-closets i hall och ena sovrummet. Föreningen har även en mycket fin innergård med flera klätterställningar för barnen och även en trevlig grillplats.

I närheten ligger Sätra idrottshall för ett flertal sporter och även Mälarhöjdens ridklubb . För varma sommardagar ligger Sätrabadet en kort promenad bort. Till Sätra T-bana är det ca 500 meter.

Varmt Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration