Gränsholmsbacken 11 / Vårberg / Skärholmen / STOCKHOLM

Rymlig 4:a med två ingångar!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
4 448 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränsholmsbacken såldes av oss 2016-12-06. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Gränsholmsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vårberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 4:a med två ingångar, två badrum plus WC och endast 5 minuters gångväg till T-bana! Perfekt för den stora familjen som inte har tid med köbildning på morgonen. Högst upp med balkong i privat, soligt läge. Tre sovrum, kök med plats för många vid middagsbordet. Här får du ett flexibelt och bekvämt boende med många möjligheter.
Mycket bra läge nära natur och vatten för motion, bad eller rogivande promenader. Se upp i backen!!! ropas det från härliga pulkabacken Vårbergstoppen strax bredvid. Suverän shopping finns i närheten hos Skärholmen centrum och Kungens Kurva. Gångavstånd till Vårbergs centrum med närservice och tunnelbana.
Möjlighet till uthyrning av rum med separat entré och badrum (godkännande från föreningen behövs).

Välkommen till en rymlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration