Järnbärarvägen 2 / Bredäng / Skärholmen / STOCKHOLM

Slutpris
3 160 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
4 824 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnbärarvägen såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Järnbärarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN, en lite större lägenhet med plats för hela familjen.

Tre rymliga sovrum i varierande storlekar och utföranden, gemensamt för dem alla tre är: utmärkt förvaring i platsbyggda garderober samt fönster mot gården. Generöst vardagsrum med stort fönsterparti, här finns gott om plats för hela familjen. Köket kännetecknas av funktion, fin förvaring, bra arbetsytor samt matplats invid fönstret. Badrum med badkar samt separat wc. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck vilket ger ett ljust och luftigt intryck, från ett av sovrummen nås balkong med fin utsikt mot föreningens gemensamma gård.

På bekvämt promenadavstånd nås Bredäng C med tunnelbana, butiker och övrig socialservice. I närområdet finns skolor, förskolor, idrottsanläggning och sist men inte minst härliga natur och strövområden.

Varmt välkommen på visning av Järnbärarvägen 2

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration