Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Skärholmen - Bredäng / Järnbärarvägen 2

ÄNTLIGEN, en lite större lägenhet med plats för hela familjen.

Tre rymliga sovrum i varierande storlekar och utföranden, gemensamt för dem alla tre är: utmärkt förvaring i platsbyggda garderober samt fönster mot gården. Generöst vardagsrum med stort fönsterparti, här finns gott om plats för hela familjen. Köket kännetecknas av funktion, fin förvaring, bra arbetsytor samt matplats invid fönstret. Badrum med badkar samt separat wc. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck vilket ger ett ljust och luftigt intryck, från ett av sovrummen nås balkong med fin utsikt mot föreningens gemensamma gård.

På bekvämt promenadavstånd nås Bredäng C med tunnelbana, butiker och övrig socialservice. I närområdet finns skolor, förskolor, idrottsanläggning och sist men inte minst härliga natur och strövområden.

Varmt välkommen på visning av Järnbärarvägen 2

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Skärholmen / Bredäng
Järnbärarvägen 2
Slutpris: 3 160 000 kr
Boarea: 102 kvm
Avgift: 4 824 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Skärholmen / Järnbärarvägen