Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Skärholmen - Vårberg / Vårholmsbackarna 60

Stor, ljus och fräsch 3:a med balkong i bästa solläge!

Det är ett nöje att få presentera denna mycket fina 3:a i bästa skick. Lägenheten bjuder på stora sällskapsytor, ett toppmodernt kök, ekparkett i alla rum och två nyrenoverade badrum samt även en tvättstuga i lägenheten! Från köket når du även en balkong med fri utsikt i ett rakt söderläge för de bästa soltimmarna.
Köket håller hög standard och har en ljus och luftig känsla med alla materialval från Bosch i borstat stål. Vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som pekar mot samma riktning som balkongen. Här finns plats för en stor soffgrupp och även ett matsalsbord med plats för 4-6 personer. Sovrummen är båda nästan lika stora med mycket bra förvaring med flera inbyggda garderober i vardera rum. Parkering finns strax utanför lägenheten. Denna lägenhet är perfekt för den lilla familjen.

I närheten hittar du fin natur med flera promenadstråk, skola, dagis, en Ica matbutik och Johannesdalsbadet ligger ca 10 min promenad bort. Till tunnelbanan är det ca 500 meter.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Skärholmen / Vårberg
Vårholmsbackarna 60
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 748 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Skärholmen / Vårholmsbackarna