Vårholmsbackarna 60 / Vårberg / Skärholmen / STOCKHOLM

Stor, ljus och fräsch 3:a med balkong i bästa solläge!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 748 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vårholmsbackarna såldes av oss 2017-01-20. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Vårholmsbackarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vårberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är ett nöje att få presentera denna mycket fina 3:a i bästa skick. Lägenheten bjuder på stora sällskapsytor, ett toppmodernt kök, ekparkett i alla rum och två nyrenoverade badrum samt även en tvättstuga i lägenheten! Från köket når du även en balkong med fri utsikt i ett rakt söderläge för de bästa soltimmarna.
Köket håller hög standard och har en ljus och luftig känsla med alla materialval från Bosch i borstat stål. Vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som pekar mot samma riktning som balkongen. Här finns plats för en stor soffgrupp och även ett matsalsbord med plats för 4-6 personer. Sovrummen är båda nästan lika stora med mycket bra förvaring med flera inbyggda garderober i vardera rum. Parkering finns strax utanför lägenheten. Denna lägenhet är perfekt för den lilla familjen.

I närheten hittar du fin natur med flera promenadstråk, skola, dagis, en Ica matbutik och Johannesdalsbadet ligger ca 10 min promenad bort. Till tunnelbanan är det ca 500 meter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration