Sök Meny
Såld

Skärholmen - Vårberg / Vårholmsbackarna 60

Stor och ljus gaveltrea med balkong i bästa solläge!

Låt mig få presentera denna mycket ljusa och luftiga gaveltrea med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på stora sällskapsytor, två nyrenoverade badrum, parkettgolv i alla rum förutom köket, en stor balkong i rakt fritt söderläge för de bästa soltimmarna samt även en egen tvättstuga! På grund utav gavelläget känns lägenheten extra ljus och luftig. Köket har stor potential med generösa arbetsytor och flertalet skåp för god förvaring.

Vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Här finns plats för en stor soffgrupp och även ett matsalsbord med plats för 4-6 personer. De båda sovrummen är nästan lika stora och har mycket bra förvaring med flera inbyggda garderober i vardera rum. Parkering finns strax utanför lägenheten. Här har du en lägenhet som är perfekt för den lilla familjen.

I närheten hittar du fin natur med flera promenadstråk, skola, dagis, en Ica-matbutik och Johannesdalsbadet ligger ca 10 min promenad bort. Till tunnelbanan är det ca 500 meter.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Skärholmen / Vårberg
Vårholmsbackarna 60
Slutpris: 2 290 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 748 kr/mån
Driftkostnad: 385 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Skärholmen / Vårholmsbackarna

Andra liknande sålda bostäder