Horisontvägen 91 / Skarpnäck / Stockholm

Utmärkt 3:a med radhuskänsla och stor uteplats!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
5 610 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Horisontvägen såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Horisontvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpnäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna utmärkta 3:a om 77 väldisponerade kvm. Här erbjuds en lägenhet med radhuskänsla i lugna kvarter i Skarpnäck. En lägenhet med fina ytskikt och nyligen renoverat golv-18 samt rymligt kök med ljus skåpsinredning med arbetsyta i laminat och rostfritt. Ett kök som ligger i en socialt öppen planlösning mot luftigt vardagsrum med ljusinsläpp via fönsterpartier i två väderstreck. Ifrån vardagsrummet nås den generösa delvis stenlagda uteplatsen som idag disponeras genom hammock, parasoll, planteringar i etc. Privat trädgård även runt husknuten med gräs och plattor med plats för bord och stolar, grill samt studsmatta.

Här bor du i stabil förening i absolut närhet till allmänna kommunikationer, livsmedelsaffärer samt grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration