Luftskeppsgatan 5 / Skarpnäck / Stockholm

Renoverad 2a om 65 kvm med balkong i högt och ostört läge!

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 290 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luftskeppsgatan såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Luftskeppsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpnäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Skarpnäck erbjuds denna stilfullt renoverade och charmiga tvåa om 65 kvm. Här erbjuds en lägenhet med genomgående vackert parkettgolv och fina ytskikt samt ett härligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier, detta är vad som karaktäriserar bostaden. En lägenhet med nyligen renoverade ytskikt, nytt kök och tilltalande planlösning med rikligt av förvaringsmöjligheter via generös klädkammare med möjlighet att sätta in extra garderober både i hall och sovrum. Ett väl tilltaget vardagsrum med möbleringsalternativ samt utgång till stor balkong i högt och ostört läge med utsikt över skogsparti.

Här bor Ni i stabil brf med bekvämt avstånd till allmänna kommunikationer, livsmedelsbutiker och grönområden.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration