Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Skarpnäck / Pilvingegatan 46

Utmärkt 4:a med ljusa ytskikt & generösa sällskapsytor med utgång till inglasad balkong i söderläge!

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade fyra belägen på två trappor av tre med utgång till inglasad balkong i söderläge från stort och luftigt vardagsrum med möbleringsalternativ.
En lägenhet som erbjuder stort och luftigt kök med rikligt med arbetsytor och förvaringsmöjligheter, ett kök med ljusa ytskikt och praktiskt klinkergolv som delvis ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett vardagsrum med ljusa ytskikt samt parkettgolv med generösa fönsterpartier i rakt söderläge. Lägenhet med tre sovrum som rymmer såväl dubbelsäng som garderober, badrum med badkar och vädringsfönster samt extra wc-rum.
Bo på 89 väldisponerade kvadrat i Brf med ordnad ekonomi i direkt närhet till såväl grönområden, livsmedelsbutik samt allmänna kommunikationer som tar dig in till city på 15 min.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Skarpnäck
Pilvingegatan 46
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 89 kvm
Avgift: 5 312 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2
Såld: 2017-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Skarpnäck / Pilvingegatan