Pilvingegatan 46 / Skarpnäck / STOCKHOLM

Utmärkt 4:a med ljusa ytskikt & generösa sällskapsytor med utgång till inglasad balkong i söderläge!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 312 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pilvingegatan såldes av oss 2017-08-10. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Pilvingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpnäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade fyra belägen på två trappor av tre med utgång till inglasad balkong i söderläge från stort och luftigt vardagsrum med möbleringsalternativ.
En lägenhet som erbjuder stort och luftigt kök med rikligt med arbetsytor och förvaringsmöjligheter, ett kök med ljusa ytskikt och praktiskt klinkergolv som delvis ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett vardagsrum med ljusa ytskikt samt parkettgolv med generösa fönsterpartier i rakt söderläge. Lägenhet med tre sovrum som rymmer såväl dubbelsäng som garderober, badrum med badkar och vädringsfönster samt extra wc-rum.
Bo på 89 väldisponerade kvadrat i Brf med ordnad ekonomi i direkt närhet till såväl grönområden, livsmedelsbutik samt allmänna kommunikationer som tar dig in till city på 15 min.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration