Körsångarvägen 51

Körsångarvägen 51

Slutpris

2 250 000 kr


Östra Skogås— Skogås— Huddinge

Körsångarvägen 51


Slutpris
2 250 000 kr

Östra Skogås— Skogås— Huddinge

Sol från morgon till kväll - Nära pendeltåget och centrum - Barnvänligt!

Följ solen från morgon till kväll i detta trevliga BR-radhus med två uteplatser och en balkong! Här på Körsångarvägen 51 finns bara radhuslägenheter och områdets karaktär är verkligen barnvänligt och bilfritt! Trevliga gårdar och lekytor mellan husen som främjar lek och spring. Till detta radhus kommer man först in genom framsidans uteplats, där det också finns ett uteförråd. På nedre plan finns ett sovrum med klädkammare samt ett stort förråd som också kan användas som lekrum/gästrum. Mellanplanet har ett badrum från 2004 med såväl tvättpelare, dusch och badkar. Vidare finns ett kök med matplats och utgång till den trevliga uteplatsen med kvällsol. Vardagsrummet har utgång till balkong med förmiddagssol. Slutligen finns övre planet med två sovrum och en toalett.

Föreningen är välskött och har haft i princip samma månadsavgifter senaste sex åren. Här finns p-platser och garageplatser att hyra billigt för medlemmarna, samt dessutom en trevlig föreningslokal man kan nyttja för större sammankomster. Husen ligger nära förskolor och skola, samt på bara ett par minuters gångväg är man vid pendeltågsstationen som endast tar 21 minuter in till Stockholms City. I Skogås centrum finns också mataffär, restaurang, gym och andra serviceställen. Till Farsta centrum är det nära kommunalt eller med bil. Drevvikens vatten och naturreservat ligger också på kort avstånd och här finns badmöjligheter och promenad- och löpstråk för den som vill ut och röra på sig.

Varmt välkommen till Körsångarvägen 51 i Skogås!


Boarea
118 kvm
Avgift
6 764 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-05

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Körsångarvägen såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Körsångarvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.