Behållare Behållare
Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela

Länna, Skogås, Huddinge

Referensnummer
459 154
Boarea
134 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)

Enplanshus med pool, garage och fantastisk tomt!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Länna

Naturskönt område med närhet till alla bekvämligheter. Några minuter med bil tar dig till Länna Handelsplats med fleratlet stormarknader.

Fördelar med området

Parker/Grönområden Barnvänligt Orientering Lätt att parkera bilen Tryggt Ridning Hundvänligt Glesbebott Cykelstigar (mtb) Bussar Lugnt Skidspår Motionsspår Sport och friluftsliv

Affärer och service

På kort avstånd finns Länna Handelsplats med flera affärer och dagligvaruhandel. I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge, Haninge och Nynäshamn.

Sport och fritid

I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid. I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym. I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.

Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan.

Kommunikation

Med pendeltåget från Skogås centrum tar det ca 16 minuter till Södra Station och ca 20 min till T-centralen. Med bil tar det ca 15 min till centralen. (ej rusningstid).
Direktbussar går från Länna till Farsta och Haninge. Nattbussar stannar på Gamla Nynäsvägen. Från närliggande Vega går direktbussar till Gullmarsplan.

Familjeliv

På Gamla Dalarövägen 6 ligger förskolan Blåbärsstället. I närliggande Skogås finns ytterligare åtta kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås samt en öppen förskola som heter Familjehuset. Nyligen öppnade Internationella Engelska skolan i Länna för årskurs 4-9. Närmaste grundskola är Sjötorpsskolan (6-9år). Områdets övriga kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Vretskolan (10-12år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren