Kärrstigen 10

Kärrstigen 10

Slutpris

4 000 000 kr


Skogås— Huddinge

Kärrstigen 10


Slutpris
4 000 000 kr

Skogås— Huddinge

Liten stuga med Stor potential - Bygg/renovera/investera - välj själv!

Ett sällan återkommande tillfälle finns nu i Huddinges lite bortglömda del, Lyckåsområdet, ett stenkast från Skogås och pendeltåget och bara 10 minuter från Skanstull med bil!

Här finns nu en plan och vacker trädgårdstomt med ett högt och fritt läge som kan bli din fastighetsdröm i framtiden? Bygg ett nytt mindre fritidshus, renovera det som finns, återuppför den gamla byggnaden eller helt enkelt behåll som det är för att avvakta framtida eventuella nya planbestämmelser? Det finns många skäl att titta närmare på detta lilla röda 50-talstorp!

Huset har bebotts permanent de senaste åren, men säljaren har mycket begränsad kunskap om huset, varför huset säljs med friskrivningsklausul. Det åligger köpare att kontrollera och besiktiga fastigheten inför köp. Huset har en mycket enkel standard, men en stor charm! Det finns mindre hall och toalett, kök med faciliteter, stort vardagsrum med kamin och utgång till ett rejält uterum. Källarplanet innefattar bl a bastu, ett stort rum samt kamin och ett rejält garage/verkstad. Nytt avloppssystem är installerat 2019. Vattenkvalitet på den egna brunnen är inte testat.

Området är mycket trevligt beläget granne med Skogås 60-talsbebyggelse. På kort gångavstånd ligger busshållplats, och om man går lite längre kommer man till Skogås centrum och pendeltåget. Åt andra hållet, via bron över väg 73, kommer man till Magelungens stränder och promenadstråk med möjlighet till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Välkommen att boka dig för visning - OBS! Kontakta mäklaren innan du beträder tomten!


Boarea/biarea
34/41 kvm
Tomtarea
3 256 kvm
Rum
1 rum
Såld
2022-02-10

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Kärrstigen såldes av oss 2022-02-10. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Kärrstigen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.