Storvretsvägen 73

Storvretsvägen 73

Slutpris

2 550 000 kr


Skogås— Huddinge

Storvretsvägen 73


Slutpris
2 550 000 kr

Skogås— Huddinge

Snygg 3:a med toppläge i området & milsvid utsikt - gångväg till Drevviken!

Nu visar vi en av Storvretsvägens snyggaste 3:or. Här finns chansen att flytta in på topfloor med milsvid utsikt och ingen insyn! Balkong som badar i sol och ligger högt över skogen nedanför. Bra disposition med två stora sovrum, rejält vardagsrum och kök med matplats. Två badrum, varav det större med hörnbadkar. Många förvaringsmöjligheter, bl a inbyggd klädkammare i ena sovrummet samt nere i huset ett större källarförråd och ett mindre matkällarförråd. Bra äldre bostadsrättsförening med låg belåning (ca 1.900 kr/kvm).

Storvretsvägen ligger granne med skogen och nedanför området går gångstråk mot bl a Drevviken. Samtidigt ligger Skogås centrum och pendeltåget på kort gångavstånd. Pendeltåget till Stockholm central tar bara 20 minuter och går oftast var 15:e minut. Välkommen till denna pärla i Skogås - med milsvid utsikt!


Boarea
88 kvm
Avgift
4 224 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-07

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Storvretsvägen såldes av oss 2021-04-07. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Storvretsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.