Gråhundsvägen 20

Gråhundsvägen 20

Slutpris

5 850 000 kr


Norra Sköndal— Sköndal— Stockholm

Gråhundsvägen 20


Slutpris
5 850 000 kr

Norra Sköndal— Sköndal— Stockholm

Underbart enplansradhus i toppläge!

Välkommen till ett välplanerat och stilrent renoverat enplansradhus med atriumgård i Norra Sköndal. Huset har ett fantastiskt läge - helt utan insyn - med baksida och uteplats i solsäkert söderläge mot skogsdunge och populär lekplats. Här bor man helt perfekt med närhet till kommunikationer, service.

I Norra Sköndal har man nära till allt - skog och natur, innerstan och kommunikationer.
Här finns ett barnvänligt och trevligt hus med fyra sovrum, stort kök och vardagsrum. Den inhängnade gården är idealisk för småbarnsfamiljen och den stora lekplatsen samt tennis- och fotbollsplan uppskattas av barn och ungdomar i alla åldrar. För den bilintresserade finns ett stort dubbelgarage men annars är det bra förvaring om man har cyklar och annan utrustning som tillhör en barnfamilj.

De vackra naturnära omgivningarna som Drevviken, Flatensjön med Flatenbadet samt Hellasgården och Söderbysjön ligger inom gång- eller cykelavstånd. För barnen finns populära lekparken Skallet i området med gungor, sandlådor, klätterställning och rutschkana samt bollplaner.

Från hållplats Norra Sköndal går det direktbussar till Centralen och Gullmarsplan. Inom cykel och gångavstånd har man även Skarpnäcks t-banestation och bussar till bl a Farsta.
Ca 5 minuters promenad till välsorterad Hemköpsbutik.


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
38 937 kr/år
Tomtarea
285 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-05-11

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Gråhundsvägen såldes av oss 2018-05-11. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Gråhundsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.