Smörbrödsvägen 15

Smörbrödsvägen 15

Slutpris

2 400 000 kr


Sköndal— Stockholm

Smörbrödsvägen 15


Slutpris
2 400 000 kr

Sköndal— Stockholm

Välplanerad och insynsskyddad trerumslägenhet med ostört läge och låg avgift.

Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är välplanerad, insynsskyddad och kvadratsmart och har fint ljusinsläpp. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 
Här välkomnas vi av en rymlig hall, och lite längre in finner vi ett äldre kök med målade väggar och plastmatta. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar. Lägenheten har två sovrum och ett praktiskt badrum som är utrustat med toalett, badkar, handfat och golvvärme.

HSB Brf Sköndal i Stockholm är en stabil förening med mycket god ekonomi som tillhandahåller övernattningsrum, gemensamhetslokal, tvättstuga, cykelrum och parkeringsplatser via kö. I månadsavgiften om 3313 kronor ingår vatten, värme, källarförråd och kabel-tv basutbud.
I Sköndal bor man i omtyckta kvarter. Drevviken finns bara ett stenkast bort och omtyckta Sköndalsskolan ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat lekplatser, förskola och matbutik. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för barnfamiljen eller ett par!

Hjärtligt välkommen!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 313 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-14

Mäklarhuset Älvsjö

Denna lägenhet på Smörbrödsvägen såldes av oss 2019-04-14. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Smörbrödsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.