Norra Sjötorget

Norra Sjötorget

Slutpris

3 590 000 kr


Väsjön— Sollentuna— Nyproduktion

Norra Sjötorget


Slutpris
3 590 000 kr

Väsjön— Sollentuna— Nyproduktion

Norra Sjötorget kommer att består av cirka 200 lägenheter, fördelat på tre bostadsrättsföreningar. Brf Brygghusen är Småas första kvarter och består av totalt 84 lägenheter. I den första etappen planeras 44 lägenheter om 2-3 rok i olika storlekar. Husen blir fyra våningar höga och får en stadsmässig karaktär där fasadmaterial av puts, plåt och tegel samspelar. Innergårdarna är utformade med anknytning till det sjönära läget och här finns plats för både grönska, sociala ytor och lek. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong, de allra flesta med fin utblick mot sjön.

Visionen för Väsjön är en stadsdel med en identitet av naturnära storstadskänsla, med livet i centrum. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling. Området är beläget mellan två naturreservat, Rösjöskogen och Törnskogen. Här finns vandringsleder, fina promenadstråk, flera sjöar, badplatser, utegym och grillplatser. Det finns även flera sportanläggningar samt Väsjöbackens skidanläggning med fyra nedfarter, barnbacke, backhoppning och en funpark.

Sjön kommer att ramas in av en strandpromenad och kommunen planerar för närservice i området med bland annat livsmedelsbutik. Flera förskolor planeras i anslutning till de nya bostäderna och vid Väsjö torg byggs en ny grundskola. I anslutning till skolan byggs även en ny idrottshall. Sportfältet vid Edsberg kommer att byggas ut med bland annat fler fotbollsplaner och tennishall.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Norra Sjötorget såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.