Lövåsvägen 32/Sollentunavägen 101A

Lövåsvägen 32/Sollentunavägen 101A

Slutpris

5 500 000 kr


Helenelund— Sollentuna

Lövåsvägen 32/Sollentunavägen 101A


Slutpris
5 500 000 kr

Helenelund— Sollentuna

Centralt beläget gavelradhus med bastu

Detta optimalt planerade gavelradhus finner du i Helenelund, Sollentuna. På entréplan har du ett socialt plan med renoverat kök som rymmer matplats och ett vardagsrum där du får plats med såväl soffgrupp som ytterligare matgrupp samt hittar utgången till balkongen som vetter mot väster. En trappa upp når du ett mer privat plan med tre sovrum och ett badrum (WC/dusch). En mycket trevlig och samtidigt praktisk planlösning vid sociala tillställningar! På källarplanet finner du ytterligare ett allrum samt den härliga bastun med tillhörande WC/dusch. Radhuset har fiber indraget och det finns plats för 2 bilar vid uppfarten.

Här har du både balkong och uteplats samt ett inglasat uterum vilket gör det möjligt att nyttja utesäsongen betydligt längre! Varför inte ta morgonkaffet på den insynsskyddade uteplatsen, middag i uterummet och avsluta med ett glas bubbel i solnedgången på balkongen?

Här bor du i ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till såväl skolor och förskolor. Dessutom är det gångavstånd till både Helenelunds centrum och pendeltågsstation samt Sollentuna centrum och pendeltågsstation. Detta gör att den lokala servicen och kommunikationsmöjligheterna är mycket goda. Till Edsvikens vatten är det c:a 20 minuters promenad och där erbjuds fina promenadstråk och trevliga badplatser.

Detta är med andra ord ett välplanerat radhus i ett barnvänligt område med all tänkbar service inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
92/46 kvm
Driftkostnad
35 100 kr/år
Tomtarea
542 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-21

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Lövåsvägen såldes av oss 2020-04-21. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lövåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.