Curmans väg 35

Curmans väg 35

Slutpris

5 450 000 kr


Sollentuna

Curmans väg 35


Slutpris
5 450 000 kr

Sollentuna

Fint parhus med två uteplatser och stor tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade parhus som har ett fint läge på en av områdets större tomter! Tomten gränsar mot allmänning och du har två fina uteplatser med trädäck och en härlig gräsyta för barnen att leka på. Uteplatsen på baksidan är delvis under tak och här finns också ett spa-bad som du kan njuta av året om. Längst bort på tomten finns också ett förråd och ett växthus.

Huset har en väl genomtänkt planlösning med fyra sovrum på övervåningen och ett rymligt kök och vardagsrum på entrévåningen. Badrummet på entréplanet är renoverat 2015, helkaklat och med golvvärme.

Bilen parkerar du bekvämt i garaget, som även nås inifrån huset. Vid garageuppfarten finns plats för ytterligare 3 bilar.

Rotsunda är ett lugnt och naturnära område där många barnfamiljer bor och trivs. Här finns ett flertal förskolor och skolor (mer info finns på www.sollentuna.se). Området ligger invid sjön Norrvikens strand med vackra promenadvägar. Sommartid finns en fin badplats och vintertid plogas en bana för långfärdsskridskoåkning. I närområdet finns också motionsspår, golfbanor och ridhus. På c:a 5 minuters gångavstånd finns närmaste busshållplats och på c:a 15 minuters gångavstånd finns Rotebro pendeltågsstation.

Det är inte långt till Bredden (tidigare InfraCity) som är en företagspark och köpcentrum med ett stort utbud av butiker för byggvaror, vitvaror, elhandel och inredning. Här finns också matvaruaffär, apotek och restauranger. Till Bredden tar det bara 3-4 minuter med bil. Det finns också en matvaruaffär i Kom Köpcentrum, som ligger på gångavstånd. Där finns också ett antal butiker, frisersalong och en restaurang.


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
32 200 kr/år
Tomtarea
459.5 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-10

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Curmans väg såldes av oss 2021-02-10. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Curmans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.