Bygatan 18, bv / Tureberg / Sollentuna

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
141 848
Boarea
132 kvm
Avgift
6 379 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygatan 18, bv såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tureberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och smakfullt renoverad 5:a med centralt läge i Sollentuna. Till lägenheten hör en inglasad balkong samt en uteplats med trädäck, båda i söderläge. Fräscht kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Kaklat badrum med bubbelbadkar. Separat WC. Möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter. Fyra rymliga sovrum. Genomgående ekparkett i hela lägenheten förutom i hallen som har marmorgolv. Centralt läge med 5 minuter till pendeltåg och bussar. Med pendeln tar det 15 minuter till Stockholms city. Sollentuna Centrum har ett stort utbud av butiker och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.