Edsviksvägen 84 D

Edsviksvägen 84 D


Edsviken— Sollentuna

Edsviksvägen 84 D



Edsviken— Sollentuna

Välkommen till en fantastiskt fin bostad med öppna sociala sällskapsytor, påkostade materialval och uteplats om 25 kvm i söderläge!

I ett centralt, lugnt läge i Edsviken, granne med mysiga villakvarter, väntar denna superfina lägenhet som är omgjord från en trea till en stor tvåa, med uteplats på hela 25 kvm i söderläge mot föreningens välskötta trädgård och med både café/bageri och gym i grannhuset.

Markläget och den stora öppna uteplatsen ger bostaden villakänsla men med bekvämligheten man får i en bostadsrätt. Den öppna planlösningen med kök, vardagsrum och matrum på rad skapar luft, rymd och härliga sammanhållna sällskapsytor.

Planlösningen är även i övrigt väldigt genomtänkt med central hall, avskilt sovrum och givetvis möjlighet att återställa till en trea om så önskas, genom att dela av matrummet. Bostaden har bra med förvaringsutrymmen i form av ett flertal inbyggda garderober samt en stor klädkammare.

Uteplatsen ligger skyddat och fint mot innergården och har sol större delen av dagen tack vare söderläget - en magnifik oas för sommarens alla sköna dagar och kvällar, med möjlighet till grillning och avkoppling både till vardags och när man har vänner på besök.

Ljusinsläppet är generöst i hela bostaden, som har fönster i tre väderstreck. Interiören är stilren och mycket fräsch med ett ljust vackert parkettgolv överallt utom i hall, badrum och wc som har klinker med golvvärme. Genomgående vita väggar förstärker det ljusa intrycket. Allt är i mycket bra skick då bostaden är sparsamt använd samt att huset är byggt 2014, köket är utrustat med påkostade tillval och med smakfull inredning.

Till bostaden hör ett 6 kvm stort källarförråd och föreningen har barnvagnsrum och cykelrum. Garageplats finns att hyra. Huset ligger vid ett mysigt lokalt torg och har en innergård som är väldigt trevlig med blomsterprakt, sittplatser och en lekdel för barn. Mer information om föreningen finns på www.brfedsvikenstorg.se.

Läget är ypperligt i ett fridfullt område med gångavstånd till Edsvikens strandpromenad där det också finns badplats, båtklubb och tennisbana. Rykande färskt frukostbröd och läckra bakverk har du på konditori Gateau i grannhuset, där det även finns ett gym (Puls och träning). Edsvikens naturområden med motionsspår ger obegränsad tillgång till utomhusträning och friluftsliv.

För matbutiker, shopping och annan service är det endast 2 km till Sollentuna centrum, mataffär och några butiker finns även vid Helenelunds centrum. Närmaste skola ligger i princip granne och det finns flera andra bra skolor och förskolor i området.

Buss till pendeltåg och centrum har du direkt utanför porten, men det går även utmärkt att promenera eller cykla till antingen Helenelund eller Sollentuna pendeltågsstation där du snabbt når både city och Arlanda med tåget. Med bussen når du även Kista med stor galleria och t-bana.

Välkommen till en mycket trivsam, fräsch och stor tvåa med villakänsla tack vare stor uteplats, i ypperligt läge mitt i Edsviken!


Boarea
89 kvm
Avgift
4 920 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
0 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.