Sök Meny
Såld

Sollentuna - Edsberg / Flintlåsvägen 21

Stor tvåa i stabil förening

Missa inte chansen att förvärva denna smakfullt inredda 2:a om ca 62,5 m² i populära BRF Platån i Edsberg. Här bor du i en fin bostad i en bra förening med närhet till allt.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter, ett stort sovrum med insynsskyddat läge och stor klädkammare, ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp samt utgång till balkong, ett fullutrustat kök med matplats och ett renoverat badrum med duschhörna och plats för tvättmaskin. Bostaden har genomgående bra ytskikt och är stilrent och smakfullt inredd.

Byggnaden är smart utformad och tillsammans med bostadens optimala planlösning är bostaden ljus och har en rymd sällan skådad samtidigt som du också har ett helt insynsskyddat läge.

Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Sollentuna / Edsberg
Flintlåsvägen 21
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea: 62,5 kvm
Avgift: 3 287 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sollentuna / Flintlåsvägen