Hollywoodvägen 147 / Rotebro/Hollywood / Sollentuna

Bli en stjärna, flytta till Hollywoodvägen 147, radhus med 5 rok i gott skick.

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
121/12 kvm
Driftkostnad
39 500 kr/år
Totalareal
150 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hollywoodvägen såldes av oss 2019-05-05. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Hollywoodvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotebro/Hollywood är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välbeläget radhus i populära Hollywood i utmärkt skick. Stilrent kök i vitt med köksö samt trivsam vardagsrum på entréplan med utgång till väl tilltagen uteplats med trädäck. Övervåningen erbjuder fyra bra sovrum samt ett badrum. Gästwc finns på entréplan. Bra förvaring via garderober och klädkammare. Husets entrésida har en trädäckad altan samt förrådsutrymme. Garage i länga.

Bra kommunikationer med pendeltåg och bussar från Rotebro. Trevligt, lugnt och barnvänligt område med skolor, förskolor och lekplatser i närområdet. Fina rekreationsområden vid Edsån och Edssjön.
I närområdet finns även tre golfbanor, Sollentuna golfklubb, Rotebro golf och anrika Svartinge golf.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration