Lantgårdsvägen 144 / Viby / Sollentuna

Smakfullt renoverade radhus

Slutpris
4 525 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 810 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lantgårdsvägen såldes av oss 2018-01-29. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lantgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfullt renoverade radhus som har ett av de absolut bästa lägena i området! Viby är oerhört barnvänligt och här bor du vid en lugn återvändsgata med närhet till skog och mark. Båda uteplatserna ligger väldigt avskilt och här kan du njuta av solen från morgon till sen kväll. Radhuset är verkligen i toppskick med två helt nya helkaklade badrum och ett ljust och modernt kök. Vardagsrummet har delats av så att man fått ett sovrum till. Det är bra förvaringsutrymmen, b l a med det varmbonade förrådet precis vid entrén. Två p-platser ingår i avgiften, varav den ena i carport och med eluttag. Det är bekvämt promenadavstånd till skolor och förskolor och naturreservatet Järvafältet ligger nästan inpå knuten. Här finns också golfbana, stall, motionsspår och bad. Till busshållplatsen tar det endast tre minuter att gå. I rusningstrafik går dessutom direktbussar in till stan. Föreningen planerar att måla om fasaderna under 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration