Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Sollentuna / Viby
Lantgårdsvägen 31
Boarea: 84 kvm
Avgift: 5 807 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum

Sollentuna - Viby / Lantgårdsvägen 31

Välkommen till ett totalrenoverat bostadsrättsradhus i omtyckta och barnvänliga Viby. Till radhuset hör två fina uteplatser med trädäck. Köket och båda badrummen renoverades 2015. Ett rymligt varmförråd finns vid entrén och i avgiften ingår två p-platser. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till skolor och förskolor. Det är nära naturen, golfbana, stall, motionsspår och bad och endast tre minuters promenad till kommunikationer.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Entréplan 3D, ej skalenlig
Entréplan 3D, ej skalenlig
Övre plan 3D, ej skalenlig
Övre plan 3D, ej skalenlig
Entréplan 2D, ej skalenlig
Entréplan 2D, ej skalenlig
Övre plan 2D, ej skalenlig
Övre plan 2D, ej skalenlig
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Välkomnande hall som har klinker vid entrén och vitmålade väggar. I resten av hallen är det ekparkett. Från hallen nås ett praktiskt förråd under trappan. Samtliga innerdörrar är nya. KÖK Fräscht kök från 2015 med vita luckor, mörkgråa bänkskivor och kakel ovanför arbetsbänken. Väggarna är vitmålade och det är ekparkett på golvet. Taket har infällda spotlights. Ljus och trevlig matplats för 6-8 personer och fönster som vetter mot uteplatsen på framsidan. Köksutrustning; kyl/fullhöjd, frys/fullhöjd, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. VARDAGSRUM Ljust vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar samt stort fönsterparti och utgång till altanen på baksidan som vetter mot söder. BADRUM Fräscht, helkaklat badrum från 2015 (kvalitetsdokument finns). Här finns dusch, toalett, handfat med kommod, infälld spegel, handdukstork och plats för tvättmaskin. Fönster mot förrådet. FÖRRÅD Under trappan finns ett förråd. BADRUM Badrummet på övre plan är också renoverat 2015 (kvalitetsdokument finns). Här finns badkar, toalett, handfat med kommod, infälld spegel och handdukstork. Badrummet har fönster. ÖVRE HALL Ljus och möblerbar hall med ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot framsidan. SOVRUM 1 Master bedroom med ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot baksidan. Längs ena väggen löper en garderob med skjutdörrar. SOVRUM 2 Med ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot baksidan. UTEFÖRRÅD Vid entrén finns ett rymligt, varmbonat förråd.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  84 kvm
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1993
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
TV- och Internetanslutning
 • Kabel-TV via Com Hem, där basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Sollentuna Energi, där det finns ett flertal leverantörer att välja emellan.
Altan
 • Altan på baksidan, söderläge.
Altan
 • Altan på framsidan, morgonsol och kvällssol
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften. P-plats: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  5 807 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och parkeringsplats
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,0272728
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbudet) och två parkeringsplatser.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Alboda.
 • Allmänt
  Föreningen är belägen i Viby, Sollentuna och består av 37 lägenheter (2:or - 5:or) som byggdes 1993. Varje lägenhet har anslutning till kabel-TV (ComHem) och möjlighet till bredbandsanslutning.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör ett ett förråd vid entrén samt del i ett gemensamt förråd. I föreningen finns tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd, uthyrningslokal, bastu samt gästrum.
Området
 • Viby är ett mycket barnvänligt område med flera skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. I närområdet finns natursköna Järvafältet, sjön Ravalen, Norrviken med bad och vackra promenadstråk, Sollentuna ridhus och Sollentuna golfklubb. Kommunikationerna är väl utbyggda och bostadsområdet nås med buss. Direktbussar in till Stockholm City går både morgon och kväll. Pendeltåg går från Norrviken och tar endast 20 minuter in till Stockholms C. Flera stormarknader och affärscentra finns i närheten, som bl a Stinsen, Sollentuna C och Kista Galleria. Det är också nära till Arlanda (c:a 20 min med bil).

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.