Sök Meny
Såld

Sollentuna - Viby / Mäster henriks allé 9E

Välkommen till detta mycket trevliga och välplanerade gavelgrändhus i barnvänliga Viby! Här bor du intill vacker natur och har bekvämt promenadavstånd till skolor och förskolor. Huset har en mycket bra planlösning och det går att få till ett extra sovrum på övervåningen om man vill. Båda badrummen är helkaklade och det finns även bastu. Vardagsrummet har braskamin och köket är ljust och rymligt. Tomten är lättskött och man parkerar bekvämt i carport intill entrén. Det finns goda förvaringsutrymmen, dels ett rymligt och lättåtkomligt vindsutrymme, dels två uteförråd.

Sollentuna / Viby
Mäster henriks allé 9E
Slutpris: 5 505 000 kr
Boarea: 121 kvm
Driftkostnad: 24 400 kr/år
Tomtarea: 293 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sollentuna / Mäster Henriks Allé

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.