Skogstorpsvägen 17 / Tegelhagen / Sollentuna

Slutpris
3 065 000 kr
Referensnummer
118 776
Boarea
79 kvm
Avgift
5 014 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogstorpsvägen 17 såldes av oss 2014-05-14. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegelhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta ljusa och välplanerade bostadsrättsradhus i attraktiva Tegelhagen. Det har ett fint gavelläge och två uteplatser. Fräscht, helkaklat badrum från 2010 med golvvärme. HTH-kök från 2001 med vita luckor och bänkskivor i svart granit. Vardagsrummet har parkettgolv. De båda sovrummen är rymliga och har en klädkammare emellan. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur, skola och förskolor. Det finns tillgång till bastu, pool, gym och gemensam tvättstuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.