Ängkärrsgatan 19, 3 tr

Ängkärrsgatan 19, 3 tr

Slutpris

6 730 000 kr


Huvudsta— Solna

Ängkärrsgatan 19, 3 tr


Slutpris
6 730 000 kr

Huvudsta— Solna

4 rok med utmärkt planlösning, två balkonger, två badrum och ett makalöst gavelläge!

- Kvadratsmart och utmärkt rumsdisposition
- Två badrum med dusch
- Två soldränkta balkonger i olika väderstreck
- Insynsfritt gavelläge med ljus från tre håll och utsikt mot grönskan
- 3 st stora sovrum
- Rymligt externt källarförråd
- Garage i huset och goda parkeringsmöjligheter i området
- Byggt 2008!
- Snabbt bredband i avgiften (250 Mbit/s)
- Stor barnvagnsvänlig hiss i huset

Nu presenterar jag stolt denna optimalt planerade fyrarummare som har mycket utöver det vanliga! Denna bostad är för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö.

Bland bostadens många höjdpunkter finner ni ett gavelläge som bjuder på ett underbart ljusinsläpp från tre väderstreck och utsikt mot grönskan. Vidare har bostaden två rymliga och soldränkta balkonger som ger dig möjligheten att följa solens timmar från morgon till kväll. Här finns även två helkaklade och fräscha badrum (båda har dusch) och tre ordentliga sovrum där alla har förvaringsmöjligheter.

Det fullt utrustade köket har en halvöppen planlösning med vardagsrummet, som gör att denna bostad upplevs både social och luftig. Bostaden präglas av stora fönsterpartier, stilrena ytskikt och är i genomgående bra skick. Här kan man flytta in och börja trivas utan att behöva lyfta en hammare och spik.

BRF Sergeanten 2 är en skötsam förening som amorterar flitigt på lånen och har stora hyresintäkter från alla sina bilplatser. Föreningen har 67 st garageplatser (750 kr/mån) och 11 st parkeringsplatser (350 kr/mån). Utöver detta finns cykelförråd samt stora och barnvagnsvänliga hissar som enkelt leder mot garaget och de rymliga källarförråden.

På Ängkärrsgatan bor du med närhet till det bästa som Huvudsta och Solna har att erbjuda! Här bor man omgiven av grönska och några steg från bostaden finns skolor och förskolor, matbutiker och caféer. Huvudstabadet ligger bara en kort promenad bort och väljer man att följa den underbara strandpromenaden längs vattnet så kommer man till Pampas Marina och därefter stan.

Här kan man även dra nytta av de utmärkta kommunikationsmedel som finns omkring. Västra skogens T-bana ligger bara ca 600 m bort och runt knuten finns flera busslinjer. Inte långt bort finns även Solna Centrum, Solna Station (Pendel) och Westfield Mall of Scandinavia.

Välplanerade gavelfyror som denna kommer sällan ut på marknaden, så missa inta chansen att köpa ett riktigt drömboende! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan idag vid intresse/frågor.


Boarea
105 kvm
Avgift
5 901 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2021-06-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.