Fridensborgsvägen 117

Fridensborgsvägen 117

Slutpris

2 750 000 kr


Järvastaden— Solna

Fridensborgsvägen 117


Slutpris
2 750 000 kr

Järvastaden— Solna

Charmig 2:a i populära Järvastaden!

Denna kvadratsmarta bostad erbjuder en härlig och ljus känsla samt en öppen planlösning som bidrar till ett luftigt intryck. Fantastisk ekparkett som är genomgående i hela bostaden med ljusa ytskikt. En solig balkong i bästa söderläge som man når via bostadens vardagsrum. Sällskapsytor i de luftiga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket. Modernt och fullt utrustat kök. Ett härligt sovrum med plats för dubbelsäng samt skrivbord. Bra förvaring i form av inbyggd garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin.

Kommunikationer trafikerar Buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum, Bergshamra, Stockholms universitet, Solna C. Mall of Scandinavia, Danderyds sjukhus och Spånga. Bussen är ca 1 minut från bostaden.

Här bor ni barnvänligt och lugnt nära naturen, samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger och goda bussförbindelser samt nära till Ulriksdals station. Naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne med ca 100 m från bostaden som erbjuder ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. För att dem boende ska nå ut till naturen så har man underlättat det genom att bygga en gång och cykelbro över järnvägen mot Överjärva gård. Här bor man också nära Ursviks motionsgård samt utegym och Brunnsvikens stränder samt nära till Mall of Scandinavia.
Varmt välkomna på visning!
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 072 96 66 , Mäklarhuset Solna


Boarea
44 kvm
Avgift
2 764 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.