Vintervägen 19

Vintervägen 19

Slutpris

4 700 000 kr


Råsunda— Solna

Vintervägen 19


Slutpris
4 700 000 kr

Råsunda— Solna

Sekelskiftes 2a med öppen planlösning, högt i tak och stor balkong med kvällssol

Har du letat med ljus och lykta efter en sådan där fantastisk sekelskiftes tvåa mitt i Råsunda, med öppen planlösning, högt i tak, djupa fönsternischer och balkong i bästa västerläge? Nu är den äntligen här!

Ett kvarter in från Råsundavägens puls och trevliga gångstråk i ett magiskt hus från början av 1900-talet hittas bostaden på Vintervägen 19. Bostaden är en sekelskiftes 2:a med högt i tak, högt upp i huset, med ljusinsläpp från tidiga morgontimmar till sent på kvällen. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av den där fantastiska känslan som hus från denna era ger. En platsbyggd hatthylla med vackra ankarkrokar blir det första du ser i kombination med den enastående takhöjden och klassiskt trägolv. De speglade dörrarna och vackra dörrposterna tar dig vidare in i bostaden.

Genom två dörrar når du in till bostaden hjärta - vardagsrummet och köket som möts i en öppen planlösning. Köket skapar en fantastisk karaktär då det moderna köket sömlöst passas ihop med det vackra serveringsskåpet som både förgyller rummet men även erbjuder extremt bra förvaring. Även arbetsytan slår det mesta, här kan du laga mat i alla färger och former samtidigt som du ser ut över hustaken i Råsunda. Och kanske serverar du din middagsgäst genom fönstren ut mot balkongen? Ytan över vardagsrum och kök är lättmöblerad och skapar utrymme för både matplats och soffhörna - här är det lätt att bjuda hem vänner och familj. Från vardagsrummet når du ut på den rymliga balkongen som vetter in mot den lummiga gården. Balkongen har ett fantastiskt läge med bara himmel ovan sig och ligger i västerläge vilket gör det möjligt att avnjuta en middag i kvällssolen med en grönskande utsikt.

Via hallen når du först det stambytta badrummet med allt du behöver. Helkaklat med vitt porslin och kromade detaljer, samt duschvägg. Förbi badrummet når du sovrummet som med sina vackra fönster med djupa fönsternischer ger ett hemtrevligt och mysigt intryck, här sover du gott. Sovrummet har plats för stor säng och annat möblemang som exempelvis skrivbord för en arbetsplats. Dessutom har man sett till att installera platsbyggda garderober längs med en hel vägg för fantastisk förvaring.

Det här är en pärla som du inte får missa - varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 337 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vintervägen såldes av oss 2021-12-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Vintervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.