Gustav III:s Boulevard 98

Gustav III:s Boulevard 98

Slutpris

6 550 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s Boulevard 98


Slutpris
6 550 000 kr

Frösunda— Solna

Unik möjlighet att förvärva en av Frösundas mest attraktiva femmor!

Ibland ges möjligheten att förvärva något som är svårt att hitta motstycke till, detta är utan tvekan en sådan bostad. Disponerad på 5 rum över 116kvm med en magnifik takhöjd om 2,8 meter i de sociala ytorna och dubbla balkonger får du svårt att hitta något motsvarande. Bostaden karakteriseras av stora ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck, detta i kombination med det fantastiska läget i Frösunda gör att denna bostad sticker ut från mängden. Direkt när du kommer in i bostaden möts du av de öppna ytorna och bostadens fantastiska ljus. Köket är beläget i en halvöppen planlösning mot vardagsrum och skiljs med en bardisk, från köket når du även bostadens inglasade balkong som är belägen i sydväst med fantastisk sol från lunch fram mot eftermiddagen. Vidare från vardagsrum finner du tre av bostadens sovrum, strategiskt placerade och perfekta för barnfamiljen. Från det ena sovrummet når du även bostadens andra balkong som är riktad i nordväst, här du kan njuta av solen från 4-tiden tills solnedgången. Master bedroom är utrustat med garderober och har även direkt anslutning till en klädkammare. I hallen finner du en stor klädkammare där platsbyggd förvaring finns, detta i kombination med det stora källarförrådet gör det enkelt att rymma hela familjens prylar på ett diskret sätt. Lägenheten har även två stora badrum med golvvärme. Det ena utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, det andra är av mindre storlek och har dusch.

Brf Marielund 1 är en stabil förening som årligen ammorterar sina lån och har ett utmärkt läge i området angränsande till Fröfjärdsparken med en liten damm och lekplats. Längs med Gustav III:s Boulevard finns bl.a. flera restauranger, mataffär, gym och kemtvätt. På kort gångavstånd finns trevliga promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön samt all övrig service i Arenastaden med Friends Arena för olika evenemang och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Går man i stället åt andra hållet finns Hagaparkens vackra grönområden med populära Hälsans stig, mysiga Brunnsviken och Ulriksdals slottspark med café och restaurang. För den idrottsintresserade är det utmärkta möjligheter till löpning och cykelträning på fina gång- och cykelvägar t.ex. runt Brunnsviken. Vid Ulriksdals IP endast några hundra meter bort finns i dagsläget flera ishallar och en simhall med bl.a. totalt 10 st simbanor om 25 m, barnbassäng, bastu etc.

För barnfamiljen finns flera grundskolor i området med förskoleklass till årskurs 9 och ett antal förskolor. Här kan bland annat nämnas Vittra Frösunda som erbjuder både förskola och skola. Området Frösunda har idag smidig tillgång till flera busslinjer som via E4an gör det enkelt att ta sig mot och från stan och på ett kort avstånd har du pendeltåg vid Solna Station. Det är även beslutat om en gul tunnelbanelinje som knyter ihop Arenastaden till Odenplan för vidare färd söderut. Är du bilburen ligger Frösunda strategiskt till med direkt access till både E4 och E18 för smidiga transporter vidare i landet.

Detta är en bostad som du inte vill missa, varmt välkommen på visning!


Boarea
116 kvm
Avgift
6 857 kr/mån
Rum
5 rum (5 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.